Veelgestelde vragen

Hoe schrijf ik me in bij ForeignFlex?
Op werkdagen kun je tijdens kantooruren een afspraak maken met één van onze medewerkers. Zij plannen dan een intakegesprek met je om je in te schrijven. Inschrijven kan ook digitaal: Vul het inschrijfformulier in op de site, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe verloopt de procedure na inschrijving?
Nadat je je hebt ingeschreven gaan wij op zoek naar een passende vacature. Wij houden hierbij rekening met je werkverleden, ervaring, eventuele opleiding en je wensen. Als we een geschikte vacature hebben gevonden nemen wij contact met je op. Daarbij nodigen we je uit voor een intakegesprek, waarna eventueel nog een gesprek met de opdrachtgever volgt. Bij wederzijdse interesse worden er dan verdere afspraken gemaakt over de arbeidsovereenkomst.

Waar ga ik werken?
ForeignFlex heeft veel verschillende opdrachtgevers. Wij zoeken voor jou bij deze opdrachtgevers een bedrijf dat aansluit bij jouw werkervaring, opleiding en wensen en ambities. Zo vinden we het bedrijf dat het beste bij jou past en waar je het meeste tot je recht komt.

Met welke arbeidsvoorwaarden moet ik rekening houden?
Bij ForeignFlex krijg je een uitzendovereenkomst met arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. Er wordt allereerst gekeken naar welke CAO op jouw werksituatie van toepassing is, waarna je conform deze CAO verloond wordt. Daarnaast bouw je wekelijks reserveringen op voor vakantiebijslag en vakantiedagen.

Hoeveel ga ik verdienen?
Hoeveel je gaat verdienen is afhankelijk van verschillende zaken. Het werk dat je gaat doen, maar ook je leeftijd en eerdere ervaring spelen hierbij een rol. Voordat je begint maken we hier duidelijke afspraken over met je.

Wanneer word ik uitbetaald en ontvang ik mijn salarisstrook?
Je salaris wordt wekelijks op vrijdag overgemaakt. Sommige banken storten dit dezelfde dag nog op je rekening, voor andere banken geldt dat dit de maandag daarop gebeurd.

Hoe is mijn zorgverzekering geregeld?
ForeignFlex heeft een collectieve ziektekostenverzekering voor haar uitzendkrachten, waar alle basisvoorzieningen onder vallen. Je hoeft deze niet af te sluiten als je voor ForeignFlex komt werken, maar moet in dat geval wel je bestaande polis aan ons overleggen.

Wat zijn de mogelijkheden tot scholing bij ForeignFlex?
Wij geloven in tevreden en gekwalificeerd personeel. Waar nodig of wenselijk beiden wij dan ook opleidingen en curussen aan om jouw ontwikkeling op werk gebied zo optimaal mogelijk te maken.

Wanneer worden openstaande reserveringen uitbetaald na uitdiensttreding?
Als er 6 weken geen recht op feitelijk loon is verworven (m.a.w. wanneer er 6 weken geen verloning heeft plaatsgevonden), zullen de nog niet uitbetaalde reserveringen automatisch worden uitbetaald.