Gemotiveerde, enthousiaste, gekwalificeerde medewerkster

Op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ForeignFlex heeft meer dan 20 jaar ervaring met werving & selectie op de Nederlandse markt. Wij beschikken over een uitgebreide landelijke pool van uitzendkrachten die ervoor zorgt dat wij altijd een pasklare oplossing kunnen bieden voor uw personele vraagstukken. Wij zijn gewend zo de flexibele arbeidsbehoefte van onze opdrachtgevers te fasciliteren. Of dit nu voor korte of voor langere tijd is, en om enkele of grote aantallen arbeidskrachten gaat, ForeignFlex is altijd in staat razendsnel te schakelen.

Door onze samenwerking met zusterbedrijven Werkpool en Teqwork, zijn wij in staat nog flexibeler en breder personeel in te kunnen zetten. Kortom: heeft een arbeidsbehoefte waar invulling aan gegeven moet worden, neem contact op met ons kantoor en wij zorgen voor u voor een passende oplossing.

De juiste mensen

Onze uitzendkrachten worden gescreend op basis van het CV, waarna we de kandidaten selecteren op specifieke ervaring. De daadwerkelijke kwaliteiten van de kandidaten worden doorgrond in een sollicitatiegesprek. Hierbij gebruiken wij onze jarenlange ervaring om tot de juiste match te komen. De ontwikkeling van onze medewerkers staat daarbij hoog in het vaandel. Hier hoort uiteraard bij dat onze medewerkers de Nederlandse taal machtig zijn. Een standaard onderdeel van ons begeleidingsproces is het aanbieden van Nederlandse taalcursussen. Ook zorgen wij ervoor dat alle relevante instructies in het Engels of Pools beschikbaar zijn.

Zorg voor onze medewerkers

Persoonlijke begeleiding voor onze mensen is onze sleutel tot succes. Wij bieden begeleiding in hun beroep zowel als in hun privéleven, met als doel gekwalificeerd, gemotiveerd en tevreden personeel op te leiden. Zo verzorgen we kwalitatief uitstekende huisvesting en ondersteunen we onze medewerkers bij administratieve verplichtingen.

Elke uitzendkracht kan onze intercedenten 24/7 bereiken voor hulp bij medische aangelegenheden, het invullen van formulieren of het volgen van scholing. Zo fungeren we bijvoorbeeld als tolk bij een bezoek aan de huisarts en geven we onze mensen de kans om de Nederlandse taal te leren en cursussen te volgen. Op de werkvloer zetten we net dat stapje extra om de beste mensen voor ons te behouden. Duidelijke contracten, heldere instructies en altijd een intercedente bereikbaar voor vragen en hulp.

Huisvesting

Als je mensen naar Nederland haalt om voor je te werken betekent dit in de eerste plaats dat je moet zorgen voor goede huisvesting. Wij werken daarom nauw samen met een specialist; onze zusterorganisatie Logejo. Deze organisatie beschikt over een SNF-certificaat. Al haar locaties voldoen minimaal aan de gestelde norm, bijvoorbeeld de short-stay accommodatie in Boskoop. Deze huisvestingslocatie beschikt o.a. over zelfstandige 4-persoonsstudio’s met moderne inrichting, een fitnesszaal, leslokaal en kantine.

Logejo is een organisatie met een grote operationele slagkracht. Hierdoor zijn zij in staat om door middel van vastgoedtransformatie en nieuwbouw, naar behoefte nieuwe huisvestingslocaties in het hele land te realiseren.  Naast huisvesting verzorgt ForeignFlex ook het woon-werk vervoer van uitzendkrachten.

Vacature aanmelden?

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.